Unngå julestress! Len deg tilbake i godstolen og gjør heller julehandelen på Ticketmaster.

Vi fortsetter med konseptet; “Hva med noe helt annet?” og i november og desember promoterer vi vår Ticketmaster Julegavetips-kampanje, “Unngå julestress”. Målet med kampanjen er å inspirere, og gjøre det enkelt for publikum å finne frem til den perfekte julegaven uten å forlate hjemmet. Vi guider publikum gjennom årets beste julegaver innen konserter, humor, teater & show, festivaler og sport! 

Sjekk ut våre julegavetips her.

I årets kampanje har reklamebyrået vårt, JCP laget filmer med en humoristisk vri som spiller stresset rund julegavehandling – for å så å foreslå “hva med noe helt annet?” Filmene linker inn til vår julegavetips-guide, og vi promoterer guiden gjennom våre markedskanaler, i tillegg til betalte kanaler som Facebook, Instagram, og YouTube. Alle annonser linker inn til vår Julegavetips landingsside.

Se våre reklamefilmer “Unngå julestress”:

Ticketmaster julegavetips-kampanjen er bare en av fordelene med selge billetter hos oss. Visste du at som kunde av Ticketmaster får du automatisk ta del av vår markedsføring på Spotify, Google Ads og automatiserte e-poster, helt uten ekstra kostnad? Med vår unike data, sterke merkevare og markedskanaler selger du flere billetter! Les mer om her.

Er du ikke en Ticketmaster kunde? Kontakt oss her eller om du har spørsmål til markedsavdelingen ta kontakt med oss på [email protected].