Data + Merkevare + Markedsstyrke = Flere solgte billetter. Med vår unike data, sterke merkevare og markedskanaler selger du flere billetter.

Vår unike data og innsikt

Hva er sannsynligheten for kjøp? Vår Affinity-data finner sammenhengen mellom artister, show og andre arrangementer. Vårt Affinity-verktøy  viser hvilke andre artister som publikum sannsynligvis vil være interessert i basert på millioner av tidligere kjøp.

Hvem har browset, men ikke kjøpt? Ta i bruk vår unike browse-data til de som har vist interesse for et arrangement, sjanger, artist eller lignende. Vi setter opp målgrupper til nyhetsbrev, automatiske e-poster, sosiale medier og Google Ad Network basert på brukernes browse-historikk på Ticketmaster.no.

Hvem har kjøpt tidligere? For å nå arrangementets kjernepublikum lager vi målgrupper til nyhetsbrev, automatiske e-poster, sosiale medier og Google Ad Network basert på vår unike kjøpshistorikk.

Vår merkevare

Med 96% merkevarebevissthet er Ticketmaster nr. 1 i Norge. En tredjedel (31%) nevner Ticketmaster når de blir spurt om å nevne en billettleverandør. Nærmeste konkurrent ligger på 2%.

Visste du at billettkjøperne bruker mer penger hos Ticketmaster? 33% av publikum brukte mer en 5000 NOK på billetter til arrangementer solgt på Ticketmster.no i 2019. Vi har høyest andel av ”lommeboka» til den norske billettkjøperen, på 36%. Nærmeste konkurrent ligger på 7%.

Vi inspirerer våre besøkende til billettkjøp11% besøker Ticketmaster.no for å få inspirasjon. Gjennom vår nettbutikk har Norges befolkning fått kjennskap til, interesse for og inspirasjon til å kjøpe billetter til arrangementer de ellers ikke visste om. 

Les mer om vår Bransjeundersøkelse for 2020 her.

Våre markedskanaler

Vil du selge ditt arrangement i en av Norges største nettbutikker? Vi når ditt publikum.

  • Ticketmaster.no har over 1 million unike besøkende hver måned.
  • Vi har over 400k på vårt nyhetsbrev slik at du kan nå ditt publikum med vårt segmenterte nyhetsbrev.
  • Ticketmaster Norge har over 250k følgere på Facebook og Instagram.

Les mer om våre markedskanaler her.

Visste du at som kunde av Ticketmaster får du automatisk ta del av vår markedsføring via Spotify, Google Ads og automatiserte e-poster, helt uten ekstra kostnad? Les mer om dette her.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på [email protected].