Vi er stolte av å kunne annonsere at Ticketmaster har inngått et eksklusivt partnerskap med Ski-VM Trondheim 2025 – et høydepunkt innen internasjonal skisport. 

Ski-VM 2025 vil dra nytte av Ticketmasters bransjeledende teknologi, ekspertise, robuste systemer for innpassering, unike rekkevidde og ikke minst vår lange erfaring med å billettere store idrettsarrangementer. Ticketmasters erfarne team av lokale eksperter vil samarbeide tett med VM-organisasjonen for å skape en sømløs brukeropplevelse for publikum fra hele verden.

Kristian Seljeset, Managing Director of Ticketmaster Norge, sier: “Vi er utrolig stolte av å få jobbe med teamet bak Ski-VM Trondheim 2025, en arrangør som virkelig tør å tenke innovativt. Vi i Ticketmaster ser frem til å være en del av folkefesten, og hjelpe til med å fylle Granåsen med publikum fra hele verden.”

Haakon Jensen, markedssjef i Ski-VM Trondheim 2025, sier: “Det er veldig bra å få med Ticketmaster som billettleverandør. De har robuste systemer, dyktige fagfolk og stor rekkevidde, akkurat det vi trenger til tiårets største folkefest i Norge.”  

Ski-VM 2025 har som ambisjon å bli tidenes mest bærekraftige VM på ski. Derfor var Ticketmasters Miljøfyrtårnsertifisering et viktig kriterium i valget av billettleverandør. De blir første internasjonale mesterskap i nordiske grener som tilbyr like distanser og like pengepremier for kvinner og menn. For å fremme inkludering og mangfold, vil Ski-VM også inkludere en øvelse for para og flere øvelser for kombinert kvinner i VM-programmet.

VM arrangeres fra 26. februar til 9. mars 2025, og inkluderer utøvere fra hele verden som konkurrerer i langrenn, skihopping og kombinert. Mer informasjon om arrangementet og når billettsalget starter finner du her.

Vi kick-starter samarbeidet med billettsalg til FIS World Cup i Granåsen allerede tirsdag 7. November.

Finn billetter her.

Ticketmaster er også billettpartner med Ski-VM Lahti 2029! Les mer om denne nyheten her.

I oktober var Ticketmaster på befaring i Granåsen: