Gjør ditt arrangement synlig for potensielle billettkjøpere gjennom Ticketmaster sitt partnernettverk. Som Ticketmaster-kunde har du fordelen av vårt partnernettverk, der vi har etablert et tett samarbeid med flere store internasjonale aktører som Spotify, Bandsintown og Songkick. Gjennom vårt samarbeid med Spotify, som offisiell billettpartner, blir dine konserter synliggjort for tusenvis av musikkelskere. I praksis betyr det at når du selger billetter via Ticketmaster så vil Spotify-brukere kunne se konserten din flere steder på Spotifys plattform.

Slik fungerer det:

  • Spotify bruker arrangement- og billettdataene våre som oppdateres fire ganger om dagen.
  • Spotify viser kommende konserter til sine brukere via desktop og mobil-appen.
  • Når en Spotify-bruker oppdager en konsert kan de klikke seg videre til Ticketmaster for å kjøpe billetter.
  • Spotify gir anbefalinger til brukerne om kommende konserter basert på brukernes favorittartister. Med geosegmentering og tilgang til brukernes lyttehistorikk kan Spotify sende ut relevante anbefalinger – enten via appen eller e-post.

Hvordan får jeg min konsert synlig på Spotify?

Programmerer vi arrangementene for deg trenger du ikke å foreta deg noe so helst. Dette skjer når Spotify bruker arrangement- og billettdataene våre, som oppdateres fire ganger om dagen. Rent praktisk gjøres dette ved at arrangementet er på en artistside på Ticketmaster.no, og at denne har samme navn som artistsiden på Spotify. Arrangementet må også knyttes til riktig sjanger i billettsystemet. Det kan ta opp til 24 timer fra konserten er publisert på Ticketmaster.no til den er synlig hos Spotify. Du kan lese mer om dette på artists.spotify.com.

Selg flere billetter med Ticketmaster!

Vi ønsker at Ticketmaster.no skal være den beste plattformen å selge billetter på for våre arrangører. Med vårt partnernettverk, vår unike data og strategiske markedsføringstiltak hjelper vi våre arrangører med å selge flere billetter og nå rekordmange fans!

Du kan lese mer om våre markedskanaler her.
Har du spørsmål? Send en mail til [email protected]