Våre undersøkelser viser at hele 37% av den norske befolkningen bruker søkemotorer som Google når de skal finne billetter til et arrangement! Som Ticketmaster-kunde får du fordelen av å være en del av vår annonseringskampanje for søkeord i Google Ads helt gratis. På den måten når du ut til tusenvis av potensielle billettkjøpere gjennom vår annonsering når noen søker etter ditt arrangementet på Google. Du trenger ikke gjøre noe – det skjer helt automatisk når ditt arrangement legges ut for salg på Ticketmaster.no.

Slik fungerer det:

  • Ditt arrangement legges ut for salg på Ticketmaster.no.
  • Gjennom en feed fra vårt API lages det automatisk en Google Ads kampanje for ditt arrangement som blir synlig for tusenvis av potensielle billettkjøpere i Googles søkemotor.
  • Optimalisering av kampanjer skjer gjennom vårt byrå som spesialiserer seg på søkeordsannonsering på Google.

Ønsker du skreddersy en tilleggskampanje med Google Ads? Vårt byrå kan ordne dette til en liten ekstra kostnad. Ta kontakt med oss på [email protected] for mer informasjon.

Selg flere billetter med Ticketmaster!

Vi ønsker at Ticketmaster.no skal være den beste plattformen å selge billetter på for våre arrangører. Med vår søkeordsannonsering på Google, vår unike data og strategiske markedsføringstiltak hjelper vi våre arrangører med å selge flere billetter og nå rekordmange fans!

Du kan lese mer om våre markedskanaler her.
Har du spørsmål? Send en mail til [email protected]