Vi ønsker å tilby verktøy som er tilpasset kundens behov, enten man ønsker å gjøre alt selv, at vi gjør alt eller en hybrid. Derfor utvidet vi vår self-service plattform, TM1 med Events Manage. TM1 Events Manage er et online, interaktivt og fleksibelt verktøy som strømlinjeformer programmeringsprosessen for deg som Ticketmaster-kunde.

Hva er TM1 Events Manage?

Det er et nettbasert self service-verktøy for å endre, dele og enkelt se arrangementsdata i sanntid. Med TM1 Events Manage kan du:

  • Endre prissoner, kapasitet og blokkeringer på en enkel måte, samarbeide med andre, og ha arrangementet tilgjengelig – uansett hvor du er.
  • Kalkuler verdien av prisendringer – og se hvordan dine billettpriser påvirker totalomsetningen.
  • Endre tittel og arrangementsinformasjonen umiddelbart.

Hvordan funker det?

  1. Logg inn på TM1.
  2. Finn eventet, åpne salkartet og juster kapasitet og blokkeringer
  3. Velg prisnivåer på seksjon, rad eller enkeltseter.
  4. Se resultatpåvirkningen av disse umiddelbart.
  5. Legg til samarbeidspartnere og diskuter endringer direkte i Events.

SALT Art & Music var tidlig ute med å bruke det webbaserte verktøyet, og har i løpet av sommeren programmert flest arrangementer i hele verden med nærmere 500 events. Det sier noe om innsatsen de har gjort for å mette et sultent kulturpublikum i en ellers rolig periode.

– Med vårt aktivitetsnivå og filosofien om at det skal være kort vei fra idé til oppsetning, er vi helt avhengig av å kunne programmere billetter selv på effektivt vis. Med Events har vi fått mulighet til å gjøre det, og det har vært et viktig redskap i arbeidshverdagen, sier Erlend Mogård-Larsen, booking&profil i SALT Art & Music.

– TM1 Events er et verktøy som gir deg kontroll på billettene dine – helt ned på setenivå. Det visuelle grensesnittet er enkelt og fleksibelt – og du kan lett styre salen din for å øke totalomsetning. I tillegg kan du prøve ut ulike scenarioer, som igjen hjelper deg å sette korrekt pris på arrangementet ditt, sier Truls Liang, Ticketmaster Northern Europe.